top of page

Film for Kids

Monster Hunt 2 (8+)

Raman Hui

2018

Monster Hunt 2 (8+)

Een fantastisch avontuur van 'Shrek'- en 'Madagascar'-animator Raman Hui!

Berlin International Filmfestival 2018

Monster Hunt speelt zich af in het oude China, waar de mensen – na vele jaren van vrede – op gespannen voet staan met de monsters. De mensen namen de controle over en verbannen de monsters naar verre oorden. Een onwaarschijnlijk avontuur begint wanneer zowel kwaadaardige mensen als monsters het pasgeboren "menselijke monster" Wuba willen vangen. Maar Wuba is slim en laat zich niet snel vangen! Beleef dit leuke avontuur samen met Wuba!


Sphinx Cinema

Zondag 10 Maart

11:00 - met Inleiding over 'Monster Hunt 1' in het Nederlands. Na de film kan je genieten van lekkere dumplings in Sphinx Café (inbegrepen in je filmticket).

110 min

Avontuur, Komedie

Taal: Mandarijn

Ondertiteling: Nederlands


Over de regisseur

Regisseur Raman Hui is een animator en filmregisseur uit Hong Kong, vooral bekend door het co-regisseren van Shrek the Third en het (co-)regisseren van verschillende films, waaronder Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five, Scared Shrekless en Puss in Boots: The Three Diablos.


Director Yan Yuxin.jpg

Monster Hunt 1

Het is niet nodig om de eerste film te zien om mee te zijn met deze film én er komt een intro over voor aanvang van de film zodat je hélemaal mee bent! 

Bekijk de trailerbottom of page